miercuri, 27 aprilie 2011

Oameni si sentimente...




Fericirea…ce e fericirea?

Unii ar spune ca fericirea e acel sentiment maret aparut cand castigi la loterie, altii spun ca fericirea e un sentiment de bucurie atunci cand scoti pestele cel mare din lac.Sunt si oameni care se bucura enorm de mult cand fac rau celor din jurul lor,fara sa isi dea seama ca…’’roata roata se invarte’’ si le vine si lor randul.

Sunt si oameni carora le place sa daruiesca fara sa astepte nimic in schimb.Acei oameni sunt cu adevarat speciali si trebuie tratati ca atare.Sa faci bine,sa asculti, sa induri,sunt lucruri pe care nu orisicine le poate face.Am cunoscut cu ceva timp in urma o persoana a carei principala bucurie este sa faca bine, sa asculte si sa indure.Nu comenteaza ca i se fac nedreptati,toate greutatile casei ii sunt pe umeri,face totul astfel inca toata familia sa fie multumita de munca depusa.Am ramas placut surprins cu cata daruire munceste si cat de mult ii place ceea ce face pana la ultimul strop de putere.E un un om deosebit care se daruieste total si face in asa fel incat toate sa iasa perfect.Nu renunta pana nu ies lucrurile asa cum doreste.

Curatenie,mancare,prieteni,persoane dragi inimii sale, pe toate a incercat zilele trecute sa le multumeasca.Si in ciuda faptului ca efortul depus a fost unul considerabil,a reusit sa satisfaca dorintele celor din jurul sau.Ba mai mult si’a rupt putin din timpul ei si si’a petrecut putin timp in compania unei persoane dragi inimii sale.

Toate aceste lucruri sunt calitatile unui copil defapt,pentru ca asa este inca un copil, pentru care fericirea celor din jurul sau e mai presus de orice.Un copil minunat care are propriile vise si care spera ca intr-o zi acestea se vor implini.Nu cere decat ca dorintele sa ii fie respectate,cei din jurul sau sa aiba rabdare cu personalitatea sa si mai ales sa ii fie intelese gandurile si sentimentele.

Fericirea celor din jurul sau reprezinta totul,zambetul de multumire ii da putere,o imbratisare alina oboseala,

Are puterea de a trece peste toate,are increderea ca va invinge in luptele sale,are bunatatea unui om intelept,sensibilitatea unei flori.

Pana la urma…a darui…fara a cere nimic in schimb…si a vedea ca munca depusa e incununata de success si bucuria celor din jur…ne face sa traim cu adevarat o latura aparte a fericirii,iar cei ce traiesc aceste sentimente...sunt oamenii adevarati.

Eu,stiu pe cineva.


2 comentarii:

  1. Da,Vasi...chiar este o persoana minunata...si asta nu doar datorita calitatilor ei...ci si pt ca are in viata ei un povestitor minunat..care o prezinta mereu intr-o lumina vesela,nostalgica,pura,nobila.Am ajuns sa cunosc aceasta persoana datorita tie...si nu pot decat sa fiu de acord..o fiinta,un copil,care reuseste sa multumeasca pe toata lumea...e cineva:) Un barbat care are in preajma o asemenea fiinta...e cineva:)
    felicitari,imi place:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place foarte mult ceea ce ai scris si sunt de acord cu Deny dar...as avea o curiozitate...cine e acea persoana?Doresc sa stiu cine e acea "cineva".
    Felicitari si tine-o tot asa ! :-*

    RăspundețiȘtergere

Lasati'va totusi si numele nu dati doar "Anonim"